ceturtdiena, 2011. gada 15. septembris

Mācīties pirtī nav joka lieta!

Vakar beidzot notika pirmā īstā lekcija, kuru tiešām var nosaukt par lekciju. Sapratu, ka par civiltiesībām nezinu gandrīz neko, un ka pirtī mācīties ir nenormāli "interesanti"  - ārā bija kādi 30+ grādi, bet iekšā - kā siltumnīcā + bez nekādas ventilācijas. Godīgi sakot, tur nomirt varēja. Un ja vēl ņem vērā, ka otrdien atkal bija milzu ballīte...Īsāk sakot, es priecājos, ka es to izturēju. Vienīgi pēc tādām lekcijām, gribas ielēkt kādā dīķī.

Un stundu pirms mums bija lekcija psiholoģijā. Tā kā nākošā lekcija ir vismaz 40minūšu gājienā vai arī kādu padsmit minūšu braucienā, tad neko īsti tur nepadarījām - sapratām vien to, ka mums ir jālasa grāmata, kuru šobrīd nav iespējams dabūt un pēc tam par izlasīto jāparunājas. :D

Pirmais uzdevums - atrast īsto autobusu. Ok, atrast īsto ielu, no kuras atiet autobuss. Dažu minūšu laikā arī tas izdodas. Iekāpjam pārpildītajā autobusā un spriežam kā tiksim ārā. Mēģinām saprast arī to, kā te darbojas biļešu sistēma un cik tas maksā.. Rezultātā - pirmais brauciens Pēčas sabiedriskajā transportā - pa zaķi.

Izkāpām laikam vienu pieturu pirms vajadzīgas, bet tas nekas, autobuss gandrīz tikpat ilgi gaidīja pie sarkanās gaismas.

Nākošais uzdevums - atrast īsto ēku - "Z" ēku. Nolēmu, ka jautāšu pirmajam cilvēkam, kas parādīsies blakus fakultātei - paveicās; meitene saprata, ko mums vajag. Tikām ēkā...nu jāatrod auditorija..4.stāvs (pēc LV sistēmas) - o jā, augsts kāpiens.

Pirts ārā, pirts autobusā un vēl lielāka pirts šajā lekcijā, bet nekas - visur bijām un visu paspējām laikā! :))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru