trešdiena, 2011. gada 21. septembris

Šodien taps 2 ziņas - DEJAS. 1.ziņa

Iepriekš rakstīju par to, ka apmeklēšu Dancing University atklāšanas pasākumu. Pasākums pats par sevi bija ne šāds, ne tāds, jo sākumā gaidījām kādu stundu, kamēr varēsim skatīt kādu priekšnesumu..(nu kādas 40 min. varējām skatīties, kā daļa ungāru mācās salsas pamatsoļus) Bet pēc tam sākās nu tādi priekšnesumi.. mm... īpaši DU Dance team performances, kas noslēgumā bija kopā ar šejienes popstāru Kiraly Viktor. Jau iepriekš biju nolēmusi censties tikt iekšā šajā deju grupā, bet kad paskatījos, kā viņi dejo...noskaudu un pat nobijos. 
Par spīti tam, tajā pašā naktī sākās pieteikšanās uz deju kursiem. Es pieteicos arī uz šo deju grupu. Šodien ir atlase. Manas prognozes - būs labi! (mans mūžīgais optimisms!) Ir pieteikušies 9 cilvēki no max. 30 iespējamajiem. Mēs ar Lindu turp dosimies kopā un esam arī padomājušas mazliet par to, ko parādīt. Precīzāk - 2 dienas mēģinām ~1 minūtes garu priekšnesumu (jā, šis priekšnesums var būt no 30sek - 1 min. garš). Domāju, ka tā kā mēs būsim tik maz, esam arī mazliet patrenējušās, tur būs iesildīšanās un pēc mūsu priekšnesumiem vēl jāpamācās dažas deju kustības... nevajadzētu būt tik traki. Jūtos diezgan labi, kā arī mums ir daudz atbalstītāju (kas gan diemžēl nebūs klāt tur). :) 
Diezgan jautri ir mēģināt koridorī, kad garām staigā daudzi viesnīcas iedzīvotāji... :D 
Ok, ja jūs šo izlasiet šodien, tad turiet īkšķus - 19:30 (jeb 20:30 pēc LV laika) mēs bliezīsim pa bundžām! Un pēc tam jau redzēsim un jūs arī droši vien varēsiet izlasīt, kā bija un vai mēs Cyrano klubā svinēsim iekšā tikšanu vai nodejosim neveiksmi. :))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru