ceturtdiena, 2011. gada 8. septembris

Pirmā lekcija Pēčas universitātē...

..izgāzās.

Jā, mēs patiešām esam ļoti nobriedušas sākt mācīties, jo tas taču ir viens no iemesliem, kāpēc esam šeit. Tās milzu ballītes katru vakaru ir dikti foršas, bet gribas tomēr arī kaut ko lietderīgāku padarīt - piemēram, aiziet uz kādu lekciju.

Šodien pēc saraksta vajadzēja būt pirmajai lekcijai... "Introduction to Intercultural communications". Šai lekcijai bija jānotiek A korpusā, varētu būt, ka 4.stāvā. Sākotnēji nonācām D korpusā, jo zinām, ka tur atrodas manas fakultātes Erasmus koordinatores kabinets...sapratām, ka jāmeklē A korpuss. Sapratām arī to, ka nudien nezinām, kurā virzienā jādodas. Uzjautāju vienam puisim un nopriecājos, ka viņš mani saprot angliski. "Come!", un tad sekoja milzu labirints manā milzu fakultātē - 9 stāvi, pusstāvi, dažādi koridori un daudz korpusi. Jā, sanāca arī tā, ka dēļ šīs maldīšanās mums nācās diezgan steigties.

Atradām. Paldies puisim "X".

Un tur zīmīte...ungāriski, protams, bet noprotam, ka mums jāmeklē cita auditorija E korpusā. Kā nu gadījies, kā ne, bet abi kabineti bija slēgti. Tā izgāzās mūsu vēlme sākt mācīties.

Netikām arī pie mūsu koordinatores, jo viņa ar pārējiem fakultātes Erasmus biedriem atradās citā fakultātē, lai palīdzētu nokārtot ID kartes - jā, arī to mēs palaidām garām, jo lekcija taču ir svarīgāka par to karti.

Tā kā bijām galīgi sašutušas par visu, nopirkām super garšīgo saldējumu un priecējām acis veikalos.

Vēl gan līdz rītdienai mums ir jātiek galā ari ar kursiem..rīt šeit ir pēdējā diena (cerams, ka vairāk teorētiski), kad var pieteikties kursiem mūsu jaukajā ETR sistēmā (tas ir kas līdzīgs LLUIS, LUIS u.c.), bet problēma tā, ka gandrīz puse no tiem ir vai nu atcelti vai vienkārši nav atrodami. Vēl kas ir mazliet smieklīgi - mēs ar Lindu atkal esam vienīgās, kurām ir nepieciešami kursi no citām fakultātēm, biznesa un tieslietu. Hā.

Galīgi neproduktīva diena.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru