otrdiena, 2010. gada 15. jūnijs

Sapnīši.. (05.03.2010.)

Es biju kādā skolas pasākumā - uzstājās dažādas skolēnu grupas, bet tad pēkšņi parādījās tas latviešu iluzionistu pāris! - viņi lidināja baltu balodi. Kā nu gadījās, kā ne - balodis ieķērās aizkulises aizkaros un nokrita. kūņojās, kustējās, bet palidot vairāk nevarēja. Nezinu kāpēc, bet lai viņi pabeigtu priekšnesumu, viņiem nācās nojaukt visu skatuvi. Izskatījās, ka tas ir tā normāli, pieņemts, jo skatītāji neprotestēja, tikai aizgāja pastaigāties. Kad tie atgriezās, protams, skatuve nebija salikta atpakaļ.
---
Tad es pēkšņi sapņoju kā lietoju narkotikas! Nu ne jau tādu smalku pulverīti, kādu varētu iešņaukt, bet tādus kā plānus rīsus! Pēc tam man iedeva kādus pāris kilogramus tās mantas. Tā bija sabērta plastmasas maisiņā, bet gar malām (lai neredzētu, ka tur tā narkotika ir iekšā) bija kkādi citi graudi, kukurūza utml.
Khm.. Žēl, ka vairāk neatceros.
---
Un tad vēl es paspēju nosapņot, ka skatos avīzi (savā ziņā tā izskatījās pēc elektroniskās avīzes) - tur viena lapa ar skolu nosaukumiem, pieejamajām fakultātēm. Protams, meklēju savējo sarakstā. Atradu. Un tad viena aile bija speciāli paredzēta franču koledžām, licejiem un arodskolām, kuras itkā IR Latvijā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru